Se vores udvalg af outdoor placeringer

På denne side kan du opleve vores store outdoor stilladsreklamer på de absolut bedste placeringer rundt omkring i landet. Du kan også se de reklameskærme, hvor du kan få vist dine reklamefilm, eller storskærme, som du kan leje til egen butik.

Se hvordan vores kunder har brugt de forskellige placeringer her.
Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få direkte besked, når de forskellige placeringer bliver ledige.

Harman Kardon på Knippelsbro

Højttalerproducenten Harman Kardon er ude med en ny Citation-serie, der kombinerer sofistikeret design med Google Assistant. Med hjælp fra EyeMedias stilladsreklame på Knippelsbro får de nye Citation-højttalere den perfekte eksponering over for de danske forbrugere.

Placering

Knippelsbro

OnePlus på Nørreport

Den kinesiske elektronikgigant OnePlus er ude med en lanceringskampagne om den syvende smartphone, nemlig flagskibsmodellen OnePlus 7. For at komme rigtigt ud til de danske forbrugere har elektronikvirksomheden valgt at benytte EyeMedias stilladsreklamer, hvor kampagnen får den rette eksponering på Nørreport.

Placering

Nørreport

eToro på Knippelsbro

eToro er ude med en kampagne om deres sociale handelsplatform, der skal hjælpe aktieinteresserede med at komme i gang med at handle aktier provisionsfrit. Budskabet fremhæves på en helt central placering i det indre København med hjælp fra EyeMedias stilladsreklame på Knippelsbro.

Placering

Knippelsbro

Omega på Knippelsbro

Det schweiziske urmærke har lavet en ny ‘Constellation’-kollektion til kvinder, som med EyeMedias stilladsreklame, hænger flot over Knippelsbro. Med fint besøg fra prominente superstjerner som Nicole Kidman og Cindy Crawford, kan de danske ur-connoisseurs rigtig nyde synet af Omegas nye kampagne, når de skal over den københavnske kanal.

Placering

Nørreport

Nespresso på Magasins Torv

Nespresso er ude med en ny kampagne af deres Vertuo-kaffemaskine, som med hjælp fra EyeMedias stilladsreklame, får den helt rette eksponering ved Magasins Torv. Der er ingen tvivl om, at Nespresso i den kommende tid vil gøre alle københavnere lidt mere kaffetrængende, når de passerer Magasin.

Placering

Nørreport

Visa på Nørreport

Visa vil gerne fortælle danskerne, at de nemt og sikkert kan betale med en mobilløsning, og det får de vist med hjælp fra en stilladsreklame af EyeMedia på Nørreport. Intet sted er mere oplagt at placere denne stilladsreklame end ved indgangen til Danmarks største gågade, som hver dag besøges af hundredvis af shoppeglade mennesker.

Placering

Nørreport

Coca-Cola på Magasins Torv

Coca-Colas nye globale kampagne “Taste the feeling” hænger til fri skue for alle med EyeMedias stilladsreklame på Magasins Torv. Om du er til Coca-Cola med eller uden sukker, får du helt sikkert lyst til en læskende drik i forårssolen, når du passerer storcentret.

Placering

Magasins Torv

Huawei på Gyldenløvesgade

De nye telefoner fra Huawei er nu også at finde på den travle Gyldenløvesgade med hjælp fra EyeMedias stilladsreklame, som kan ses fra alle led og kanter, og som får særlig opmærksomhed fra bilister, cyklister og fodgængere i myldretrafikken. Elektronikgiganten forstår at tænke stort, når det gælder eksponering i det københavnske bybillede.

Placering

Gyldenløvesgade

Huawei på Nørreport

Den kinesiske elektronikgigant er klar med de to nye telefonmodeller, som med hjælp fra EyeMedias stilladsreklame får et sikkert startskud på lanceringen. Der hersker ingen tvivl om, at stilladsreklamen for Huawei får lidt ekstra opmærksomhed fra de mange forbipasserende på Nørreport med den populære sangfugl, Christopher, i front.

Placering

Nørreport

Fisketorvet på Strøget

Hvis du ikke kan finde den helt rette gave eller item til dig selv på Strøget, er Fisketorvet et rigtig godt alternativ. Det er EyeMedias storskærm med til at vise på Københavns travleste gågade, hvor Fisketorvets reklame får den perfekte eksponering for de shoppende turister og københavnere, der elsker fashion.

Placering

Strøget

Huawei på Nørreport

Huaweis nye P30-mobilserie skal ud på det danske marked, og med EyeMedias stilladsreklame på Nørreport får kampagnen det helt rette startskud. Her lyser reklamen op for de mange mennesker, som hver dag passerer på landets travleste station.

Placering

Nørreport

Samsung på Knippelsbro

Lanceringen af Samsungs Galaxy S10-modeller skal ikke gå nogens næse forbi, og det gør den heller ikke for de cyklister og bilister, der dagligt skal til og fra Amager. EyeMedia’s stilladsreklame lyser op ved siden af Knippelsbro dag og nat, hvor den deler Københavns flotteste udsigt med resten af kanalen.

Placering

Knippelsbro

Adidas ved Magasins Torv

Adidas’ nye Ultra Boost-kampagne får et ekstra boost af opmærksomhed med EyeMedia’s stilladsreklame ved Magasins Torv. Den nylancerede sneakerkollektion tager sig rigtig godt ud ved siden af indkøbscentret, der hver dag passeres af flere tusinde mennesker. Nyd den næste gang du går forbi!

Placering

Magasins Torv

Calvin Klein på Nørreport

Shawn Mendes, som er det nye (og flotte) ansigt for Calvin Klein, kan nu nydes på Nørreport, hvor han tager sig ud i ekstra stor figur. EyeMedia’s stilladsreklame sørger for mange drømmende blikke efter superstjernen på et af Københavns knudepunkter, som giver Calvin Klein den helt rette eksponering.

Placering

Nørreport

Yosa på Frederiksberggade & Magasins Torv

Yosa gør store armbevægelser med lanceringen af deres nye havreprodukter, som værende det sunde og velsmagende alternativ til animalske produkter. “Små gode valg”-kampagnen bliver eksponeret bredt til københavnerne igennem EyeMedia’s LED storskærm, som er placeret på strøget, samt på en stor stilladsreklame ved Magasins Torv.

Placering

Frederiksbberggade & Magasins Torv

Storskærm på Frederiksberggade

EyeMedia’s LED-storskærm er placeret på Danmarks travleste gågade, og er et ideelt outdoorspot, når der skal eksponeres filmbudskaber i øjenhøjde. Storskærmens størrelse og skarpe format gør den svær at overse, og derfor er der rift om en af de absolutte mest attraktive placeringer i København.

Placering

Frederiksberggade

HYUNDAI på Knippelsbro

HYUNDAI’s er med i kapløbet om de gode outdoor placeringer, og har for tiden overtaget bannerpladsen på siden af den gamle Nordea bygning ved Knippelsbro. Her bliver deres miljøvenlige biler eksponeret ud til 44.5000 cykelister og 46.900 køretøjer, som dagligt passer broen på vej imod Amager.

Placering

Knippelsbro

ATP på Knippelsbro

ATP’s store banner hænger på siden af den gamle Nordea bygning ved Knippelsbro. Her bliver deres attraktive kontorlejemål eksponeret bredt ud for de omkring 44.5000 cykelister og 46.900 køretøjer, som dagligt passer broen på vej imod Amager.

Placering

Knippelsbro

Tombola.dk ved Magasins Torv

Tombola.dk har hængt et par “lange tasker” op på Magasins Torv, som bliver eksponeret bredt ud til de mange københavnere, der dagligt passerer dette knudepunkt.

Placering

Magasins Torv

Netflix ved Magasins torv

Netflix’s bannerreklame for den absolut mest streamede film “BirdBox” har hængt på Magasins Torv hen over julen i indre København. Én af de absolut mest travleste områder, hvor streaming tjenesten har været eksponeret for de mange passerende københavnere.

Placering

Magasins torv

Tuborg på Knippelsbro

Knippelsbro er endnu engang pyntet op til jul! Tuborgs nye jule-banner er nemlig at finde på denne populære lokation i indre København. Så hvis du er én af de mange, der dagligt passerer broen skal Tuborg nok sørge for, at du kommer i julestemning! Og måske får du lyst til en Tuborg med på farten!

Placering

Knippelsbro

Linie Akvavit på Strøget

Hvis du er én af de mange, der juleshopper på Strøget, og pludselig får lyst til at synge haps haps, er det ikke så underligt – Linie Akvavit er nemlig lige nu på storskærm i øjenhøjde med de mange juleshoppende! Så hvis du har en kampagne, du ønsker skal vises på storskærm, er dette et oplagt sted!

Placering

Strøget

Harman Kardon ved Magasins Torv

Lige nu hænger Harman Kardon’s nye banner ved Magasins Torv. Her bliver firmaet svært at overse for de mange københavnere på deres vej til og fra Magasin du Nord.

Placering

Magasins Torv

Giorgio Armani ved Magasins Torv

Næste gang du skal i Magasin, vil Giorgie Armani’s nye banner være svær at overse! Her bliver modetøjsfirmaet eksponeret for de mange københavnere, der dagligt passerer.

Placering

Magasins Torv

Netflix på Rådhuspladsen

Hvis du er én af de mange, der dagligt passerer Rådhuspladsen, vil Netflix’s nye banner være svær at overse! Streamings tjenesten bliver her eksponeret for de utrolig mange forbigående københavnere.

Placering

Rådhuspladsen

Netflix ved Magasins Torv

Netflix’s nye banner hænger lige nu ved siden af Magasin du Nord i indre København. Her bliver streamings tjenesten eksponeret for de mange forbigående københavnere, der dagligt passerer.

Placering

Magasins Torv

Bulleit på Kultorvet

Lige nu kan du finde Bulleit’s nye banner på Kultorvet i indre København. Her bliver mærket eksponeret for de mange københavnere, der dagligt passerer torvet.

Placering

Kultorvet

ATP på Knippelsbro

Når du næste gang passerer Knippelsbro i indre København, vil du få et godt og nødvendigt råd fra ATP med på vejen. ATP’s nye banner er nemlig at finde på den populære lokation – her bliver koncernen eksponeret for de 44.500 cyklende og de 46.900 køretøjer, der dagligt passerer broen.

Placering

Knippelsbro

L’OR på Kultorvet

L’OR’s nye banner er lige nu at finde på Kultorvet, centralt i indre by. En lokation, hvor kaffeproducenten bliver eksponeret for mange kaffetørstige københavnere, der vandrer gennem torvet.

Placering

Kultorvet

Tuborg på Knippelsbro

Når du passerer Knippelsbro i indre by, vil Tuborgs nye banner være svær at overse! Ølproducenten bliver her eksponeret for de 44.500 cyklende og de 46.900 køretøjer, der dagligt passerer. Så næste gang du skal over broen for at komme til Amager, vil du helt sikkert nynne den nostalgiske sang og måske få lyst til en Tuborg!

Placering

Knippelsbro

Calvin Klein på Kultorvet

Calvin Kleins nye banner er placeret på Kultorvet, centralt i indre København.
Tøjmærket bliver her eksponeret for de mange forbigående københavnere, der dagligt passerer torvet i retning mod Strøget.

Placering

Kultorvet

BMW på Rådhuspladsen

BMWs nye banner placeret på Rådhuspladsen får glæde af massiv eksponering til alle pendlerne og turisterne, der passerer. Banneret hænger centralt på Rådhuspladsen med udsigt til H.C. Andersen Boulevard. En tæt trafikeret placering i indre København, hvor bilproducenten bliver bredt eksponeret.

Placering

Rådhuspladsen

Dior på Knippelsbro

Diors banner hænger med udsigt over havnefronten udspændt på siden af den gamle Nordea bygning ved Knippelsbro. En lokation hvor modehuset bliver eksponeret af de 44.500 cyklende og de 46.900 køretøjer, der hver dag passerer broen på vej imod Amager samt hele havnefronten.

Placering

Knippelsbro

Nordea på Knippelsbro

På Knippelsbro bliver Nordeas banner eksponeret for de 44.500 cyklende og de 46.900 køretøjer, der dagligt passerer broen på vej mod Amager samt hele havnefronten. Banneret hænger med udsigt over havnefronten udspændt på siden af den gamle Nordea bygning.

Placering

Knippelsbro

BMW på Knippelsbro

BMWs banner hænger med udsigt over havnefronten udspændt på siden af den gamle Nordea bygning ved Knippelsbro. Et sted hvor bilproducenten kan eksponere den nye elbil til de 44.500 cyklende og de 46.900 køretøjer, der dagligt passerer broen på vej imod Amager samt hele havnefronten.

Placering

Knippelsbro

BMW på Rådhuspladsen

BMWs banner på Rådhuspladsen får en massiv eksponering til alle pendlerne og turisterne. Banneret hænger centralt på Rådhuspladsen ud til H.C. Andersens Boulevard. En tæt trafikeret placering I København, hvor brandet bliver bredt eksponeret.

Placering

Rådhuspladsen

BMW på Knippelsbro

BMWs banner hænger med udsigt over havnefronten udspændt på siden af den gamle Nordea bygning ved Knippelsbro. Et sted hvor bilproducenten kan eksponere den nye model fra X-serien til de 44.500 cyklende og de 46.900 køretøjer, der dagligt passerer broen på vej imod Amager samt hele havnefronten.

Placering

Knippelsbro

Fredericia Teater på Knippelsbro

Fredericia Teaters husbanner, der promovere musicalen om Seebach, hænger med udsigt over havnefronten udspændt på siden af den gamle Nordea bygning ved Knippelsbro. Et sted hvor Seebach kan eksponere forestillingen til de 44.500 cyklende og de 46.900 køretøjer, der dagligt passerer broen på vej imod Amager samt hele havnefronten.

Placering

Knippelsbro

Katjes på Rådhuspladsen

Katjes banner på Rådhuspladsen får en massiv eksponering til alle slik-sultne pendlerne og turisterne. Banneret hænger centralt på Rådhuspladsen ud til H.C. Andersens Boulevard. En tæt trafikeret placering I København, hvor slikbrandet bliver bredt eksponeret.

Placering

Rådhuspladsen

BT på Knippelsbro

BTs husbanner hænger med udsigt over havnefronten udspændt på siden af den gamle Nordea bygning ved Knippelsbro. Et sted hvor BT kan eksponere deres branding til de 44.500 cyklende og de 46.900 køretøjer, der dagligt passerer broen på vej imod Amager samt hele havnefronten.

Placering

Knippelsbro

Sommersby på Rådhuspladsen

Sommersbys banner på Rådhuspladsen får en massiv eksponering til alle pendlerne og turisterne. Banneret hænger centralt på Rådhuspladsen ud til H.C. Andersens Boulevard. En tæt trafikeret placering I København, hvor brandet bliver bredt eksponeret.

Placering

Rådhuspladsen

Tuborg på Knippelsbro

Tuborg husbanner hænger med udsigt over havnefronten udspændt på siden af den gamle Nordea bygning ved Knippelsbro. Et oplagt sted for Tuborg til at eksponere deres branding til de 44.500 cyklende og de 46.900 køretøjer, der dagligt passerer broen på vej imod Amager samt hele havnefronten – tørstige efter øl i sommervarmen!

Placering

Knippelsbro

BMW på Nørreport

BMW stilladsbanner er placeret midt på Nørreport, hvor den bliver set af alle, der passerer forbi den travle station. Den er placeret på hjørnet af Frederiksborg gade, så den bliver set af de shoppende på vej imod strøgbutikkerne.

Placering

Nørreport

Banner på Rådhuspladsen

Jurassic Park-filmenene er tilbage både i IMAX og 4D. Til at promovere filmen er stilladsbanneret, der hænger centralt på Rådhuspladsen ud til H.C. Andersens Boulevard blevet brugt. En tæt trafikeret placering I København, hvor filmen bliver bredt eksponeret.

Placering

Rådhuspladsen

Banner på Knippelsbro

Emirates husbanner hænger med udsigt over havnefronten udspændt på siden af den gamle Nordea bygning ved Knippelsbro. Et oplagt sted for Emirates til at eksponere deres branding til de 44.500 cyklende og de 46.900 køretøjer, der dagligt passerer broen på vej imod Amager samt hele havnefronten.

Placering

Knippelsbro

Storskærm på Frederiksberggade

EyeMedias LED-storskærm gør det muligt at eksponere engagerende budskaber på Danmarks travleste gågade. Et ideelt outdoorspot at fremvise reklamevideoer, som flere forskellige virksomheder allerede har gjort brug af.

Placering

Frederiksberggade

BMW ved Frederiksborggade

Ved indgangen til Købmagergade, tæt på Nørreport og lige ved opgangen fra metroen bliver BMW eksponeret til et stort publikum med et positivt budskab.

Placering

Frederiksborggade

Tuborg ved Knippelsbro

Tuborg husbanner hænger med udsigt over havnefronten udspændt på siden af den gamle Nordea bygning ved Knippelsbro. Det giver Tuborg mulighed for at eksponere deres branding til de 44.500 cyklende og de 20.900 køretøjer, der dagligt passerer broen på vej imod Amager samt hele havnefronten.

Placering

Knippelsbro

BMW ved Rådhuspladsen

BMWs stilladsbanner hænger centralt på Rådhuspladsen ud til H.C. Andersens Boulevard. En tæt trafikeret placering I København.

Placering

Rådhuspladsen, H.C. Andersens Boulevard

ABSOLUT VODKA på Kultorvet

På Kultorvet opsatte EyeMedia et oplyst stilladsbanner for Aboslut Vodka. De ville i forbindelse med lanceringen af deres Limited Edition vodka sikre en bred eksponering over for en købestærk målgruppe.

Placering

Kultorvet ved indgangen til Købmagergade

QLED på Kultorvet

QLEDs bannerreklame var placeret, så banneret blev set af fodgængere fra Nørreport i deres gå retning ned af Købmagergade mod Strøget. Reklamen blev eksponeret for op imod 30.000 københavnere dagligt.

Placering

Kultorvet ved indgangen til Købmagergade

Coca Cola ved Nørreport

Coca Colas reklame ved Nørreport er svær ikke at bemærke for fodgængere, cyklelister og billister, der krydser stationspladsen. Banneret fremstår i en storstilet eksponering på en af Københavns bedste outdoor placeringer.

Placering

Placeret på Nørreport ved Frederiksborggade

Tommy Hilfiger ved Nørreport

Tommy Hilfigers stilladsbanner er placeret på en af Københavns mest trafikerede knudepunkter, hvor den bliver set af alle, der passerer forbi Nørreport. Den er placeret på hjørnet af Frederiksborg gade, så den bliver set af de shoppende på vej imod strøgbutikkerne.

Placering

Placeret på Nørreport ved Frederiksborggade

BMW ved Knippelsbro #1

BMWs husbanner hænger med udsigt over havnefronten udspændt på siden af den gamle Nordea bygning ved Knippelsbro. Det giver frit udsyn til BMWs budskab for de 44.500 cyklende og de 46.900 køretøjer, der dagligt passerer broen på vej imod Amager samt hele havnefronten.

Placering

Knippelsbro

BMW ved Knippelsbro #2

BMWs husbanner hænger med udsigt over havnefronten udspændt på siden af den gamle Nordea bygning ved Knippelsbro. Det giver frit udsyn til BMWs budskab for de 44.500 cyklende og de 46.900 køretøjer, der dagligt passerer broen på vej imod Amager samt hele havnefronten.

Placering

Knippelsbro

Burger King ved Rådhuspladsen

Burger King har fået installeret to LED-skærme fra EyeMedia. Det har givet dem deres egen reklameplatform på facaden, hvor Burger King kan skifte deres budskaber til de forbipasserende afhængig af tidspunktet på dagen.

Placering

På hjørnet mellem Rådhuspladsen og Frederiksberggade

Stilladsreklame på Nørreport

Samsungs satte stærkt ind på markedsføring for Galaxy S9+. Med bannere på hjørnet ved Frederiksborggade, Rosenborggade og på Nørre Voldgade havde de ejerskab over hele området ved Nørreport og sikrede sig en massiv eksponering for Galaxy S9+.

Placering

Frederiksborggade, Rosenborggade og Nørre Voldgade

Arla på Nørreport

Hvordan forsvarer man sine markedsandele når nye produkter og konkurrenter kommer på markedet? Arla har brugt outdoor bannerreklamer til at lave et klart statement omkring deres konkurrenter. Placeret centralt, så kampagnen forbløffer og fanger opmærksomheden for københavnerne på Nørreport.

Placering

Nørrevold gade

BMW ved Knippelsbro #3

BMWs husbanner hænger med udsigt over havnefronten udspændt på siden af den gamle Nordea bygning ved Knippelsbro. Det giver frit udsyn til BMWs budskab for de 44.500 cyklende og de 46.900 køretøjer, der dagligt passerer broen på vej imod Amager samt hele havnefronten.

Placering

Knippelsbro